Webbdesign

Många gånger ger er hemsida ett första intryck av er som företag, till potentiella kunder. Därav är det viktigt att er hemsida speglar er som företag, att ni visar den känsla och kunskap som ni gör i verkligheten även på hemsidan.

Är detta något ni behöver hjälp med? Oavsett om ni vill uppdatera en befintlig eller forma och ta fram en helt ny design, så hjälper jag gärna till! Mina kunder har ofta en vision av hur de vill att deras webbsida ska se ut, något som jag sedan realiserar tillsammans med dem. Mitt mål är alltid att ingjuta samma intryck i den fysiska som webbaserade bilden av bolaget. När kunden går in på hemsidan ska känslan vara densamma som när man kliver in i den fysiska mötesplatsen. Det ska kännas som att de har varit där förut.

Jag tror på att det är viktigt med relationer, att prata och lära känna för att kunna utveckla en hemsida på bästa sätt. Det är trots allt ER vi ska visa upp via er hemsida. Hur upplägget ser ut bestämmer vi tillsammans, det kan vara att jag sköter allt från kontakt med webbhotell, skriver om era texter, väljer färger och planerar samt designar hemsidan – självklart i samtal tillsammans med er! Vi ser helt enkelt vad som passar vårt projekt bäst.

Det är med andra ord upp till Er hur mycket ni vill ha hjälp med, oavsett upplägg designas hemsidan såklart utefter era behov och önskemål!

Hör av er via telefon eller mail så ser vi hur vi tillsammans kan skapa er nya spegelbild online!