tjänster hellstrands

Vad kan jag hjälpa Er med?

Oavsett vilken tjänst samarbetet gäller så gillar jag att ha en tät kontakt, jag anser att samarbetet blir bäst om man lär känna varandra. Detta oavsett om det är på distans via telefon, Skype och mail eller om möjligheten finns att träffas för att ha möten och genomgång.
Det viktigaste är självklart att slutresultatet blir bra och att alla blir nöjda.

Kontakta mig så berättar jag gärna mer!

Sociala medier

Att inte hinna med marknadsföring i form av sociala medier är något som drabbar många företag. Att hemsida och sociala medier enbart blir uppdaterade max tre gånger om året är extremt vanligt.

Där kan jag komma in i bilden som en lösning på detta problem. Vi pratas vid eller träffas varannan månad, varje månad eller en gång i veckan – det ser vi vilket som passar bäst. Av informationen du ger skriver jag sedan ihop en text, kanske har vi samlat ihop en bildbank eller så tar vi en bild som jag sedan publicerar på Era sociala medier.

Låter detta som ett bra upplägg? Kontakta mig så pratar vi mer!

Webbdesign

Behöver ni en hemsida? Uppdatera en befintlig eller vill ni ha en helt ny design?
Mina kunder har ofta en vision av hur de vill att deras webbsida ska se ut, något som jag sedan realiserar tillsammans med dem.

Hur upplägget blir bestämmer vi tillsammans. Det kan vara att jag sköter kontakt med webbhotell, skriver om era texter, väljer typsnitt och planerar samt designar webbsidan – självklart med samtal tillsammans med er! Ett annat upplägg kan vara att Ni själva vill skriva era texter, bestämma bilder och att vi sedan utifrån det bygger upp och designar hemsidan.

Det är med andra ord upp till Er hur mycket ni vill ha hjälp med, oavsett upplägg designas hemsidan såklart utefter era behov och önskemål!

Hör av Er så ser vi vilket som passar er bäst!

Webbutik

En webbutik ligger verkligen rätt i tiden och är det något som kunden förväntar sig så är det en webbutik. Klyschan ”finns du inte på internet så finns du inte” har antagligen aldrig stämt in så bra som nu.
Vid utformning av webbutik finns det olika upplägg att utgå från, jag har varit med i varje steg från idé till färdig butik i tidigare samarbeten inom detta. Allt från att kontakta webbhotell, utforma en design som passar butiken och samtidigt är anpassad till användaren, till att sköta kontakt och sammankoppling av betallösning. Efter att sidan är lanserad finns det möjlighet att jag sköter uppdateringar av hemsidan och butiken, uppdaterar med nya produkter och så vidare.

Är du sugen på att utveckla eller designa om en webbutik? Kontakta mig!